Ik wil meedoen!

De Week van de Dialoog wordt mogelijk gemaakt door mensen die dit initiatief een warm hart toedragen en vrijwillig helpen bij het organiseren van de dialogen.

Deelnemen aan een dialoog?

Schuif aan bij een dialoogtafel op één van de plekken in Breda en ervaar zelf hoe boeiend en inspirerend een dialoog is. Meer weten over het gespreksthema en de plekken waar je kunt meedoen? Check de pagina Thema’s en tafels
Klik voor meer informatie en aanmelden.

Organiseer zelf een of meerdere dialoogtafels

De Week van de Dialoog kan niet zonder Dialoogtafels! Wil je meer weten over het organiseren van een dialoogtafel? Of nog beter, wil je jezelf opgeven als tafelorganisator? Klik dan hier!

Het is ook mogelijk als organisatie of bedrijf verschillende dialoogtafels te organiseren. Klik hier voor informatie voor bedrijven/organisaties. Als dit maatschappelijke initiatief je zodanig aanspreekt, dat je je organisatie of bedrijf aan de Week van de Dialoog wilt verbinden kun je er ook voor kiezen maatschappelijk of founding partner te worden. Neem dan contact op met onze projectleider!

Geef je op als gespreksbegeleider van een dialoogtafel
Ook kun je je als gespreksbegeleider opgeven en worden ingezet bij een dialoog. Hiervoor krijg je een speciale training. Aan deze training zijn geen kosten verbonden. Stuur voor meer informatie een mailtje naar bredaindialoog@gmail.com.